Kommande läkarbesök

Hej fina ni! Inlägget som skrev tidigt imorse skrevs verkligen i stunden med alla miljoner tankar och känslor som snurrade på samma gång. Jag har panik, det kan jag inte sticka under stolen, men jag försöker bara tänka positivt och jag hoppas att jag bara är den där nojiga mamman som är livrädd för det värsta!

Saga har vart sig själv under dagen men det har vart så galet kvavt så ingen har vart på bra humör idag? Själv har jag vart tvungen att gråta ut och har nu försökt ta mig tillbaka på banan!

Morgondagens besök är efterlängtat men samtidigt en enorm skräck. Jag trodde vi skulle till barnmottagningen men det är tydligen dagsjukvården för barn vi ska till! Förstår ni oron? Dom ville inte säga något över telefon så ja, det snurrar i huvudet! Det blir skönt att få komma dit dock eftersom det kommer innebära någon form av svar på hur vi ska gå vidare. Allt detta känns dock så overkligt och som en mardröm..

Mamma och syrran kommer imorgon bitti och är barnvakt åt Fia iallafall för att jag och Saga ska få koncentrera oss på samtalet, och för att Fia har det roligare hemma än på sjukhuset. Just nu försöker jag bara förbereda mig mentalt på vad som komma skall, men oavsett vad så blir allt bra!❤

 

Loading Likes...

1 reaktion på ”Kommande läkarbesök

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *