Det går i släkten

Dessa bilder visar verkligen hur tjejerna är? Fia är en riktig liten fisk och vill inte komma upp ur vattnet förrän hon verkligen fryser.. Medan Saga undviker vattnet om det inte är lagom varmt som i badkaret?

Dom är precis som jag och min syster! Jag älskade att bada jämt och syrran var helt tvärtemot tills hon blev lite äldre. Fia är även den som gärna drar fram leksak efter leksak medan Saga gärna lägger tillbaka leksaken där den ska vara, precis som mig och syrran? Det går verkligen i släkten??

Hur är era små? Gillar dom att bada jämt och ständigt eller är dom som Saga??

 

Loading Likes...

1 reaktion på ”Det går i släkten

  1. Här badas det massor! Bor ju vid en gigantisk strand så bara tidvattnet stämmer badas det dagligen just nu. Dottern hade baddebut I mars, men hon är extremt badtokig. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *