*Varning* Det bästa jag gjort

Varnar över bilderna som kommer nedanför! Allt är censurerat men bilderna är från förlossningen!

Ser så många som får barn på Instagram och kan inte hjälpa att längta tillbaka till den tiden. Förlossning är det absolut bästa jag vart med om hur jobbigt det än är där och då! För mig blev det precis som jag hoppades förutom att jag tog ryggmärgsbedövning också, vilket jag dock ångrar i efterhand men där och då fanns det inget val. Kroppen var inte redo men tvingades att bli det.

Det är så fantastiskt att jag burit två prinsessor på samma gång. Det är så självklart att det var just Sofia och Saga som låg där och sparkades och hickade jämt och ständigt! Satt och kollade tillbaka på bilder och blev alldeles blödig❤ Första bilderna på mina nykläckta stjärnor?❤

 

Loading Likes...

1 reaktion på ”*Varning* Det bästa jag gjort

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *