Man är ju bra märklig

Godmorgon mina fina! Har ni sovit gott? Här har vi sovit gudomligt och själv vaknade jag vid 07.30 lite så där smått panikslagen. Saga vaknade imorse vid 6 kanske och ville komma in till mig och så somnade vi om direkt. När jag sedan vaknade 07.30 slog det mig att Fia inte kommit in!

Jag vill ju att tjejerna ska kunna sova i sin säng men så klart får dom ju komma hit när dom vill. Senaste månaderna har ju dock vart lite kaotiska när det gäller nattningar och sömn och tjejerna har bara sovit inne hos mig. Dom har totalt vägrat deras säng! Nu kanske det med andra ord börjar vända?

Tillbaka till panikkänslan.. När man är van att dom alltid kommer in till en eller åtminstone ropar att man ska komma till dom, så får man ju panik när man inser att en eller båda inte gjort det och automatiskt tror jag att det hänt något! Tänk om dom dött? Tänk om jag inte vaknat fast dom ropat eller vart ledsna?

Det sistnämnda är jag inte orolig över egentligen för jag vaknar på en millisekund när det gäller mina prinsessor. Det andra däremot är jag livrädd över och därför kollar jag alltid till dom om jag vaknar till, annars kan jag inte somna???? Fler som är likadana?

När dom var nyfödda och lite yngre än nu så kollade hag alltid till dom en extra gång innan jag gick och la mig, och skulle jag inte sova direkt gick jag upp precis innan jag skulle sova och varje gång jag gick upp på toa?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *