Fullt sjå med planering

I torsdags kväll kunde jag inte riktigt somna direkt utan låg och kikade på bilder från när tjejerna var nyfödda. Jag kände verkligen som att jag var där och då, fast nu. Men så kikade jag bredvid mig och där låg två underbara, vackra små skapelser som snart fyller två år! Två år! Hur kan tiden gå så galet fort?! Innan man får barn får man alltid höra att “tiden går så fort” och speciellt när man fått barn, men jag har aldrig upplevt det som att det gått så här galet fort innan tjejerna kom!? Man hinner inte riktigt med!

Från att vara två små gryn till att snart fylla två år och börja på dagis! Det är helt galet! Tänk vad dom vuxit, utvecklats och lärt sig under dessa månader, och snart år. Tjejerna är så tidiga med allt och pratar för fulla muggar, sätter ihop ord och sjunger mer än gärna. Dom har alltid vart vilda och klättrat mycket och det gör dom ju än? Hjärtattack innan 25! Båda två är så fantastiskt snälla, goa och mysiga och kommer gärna spontant och pussar en eller vill kramas. Dom är så underbart goa med varandra och som ikväll la sig Saga vid Fia när dom skulle sova och kramade henne samtidigt som hon sa “Ia”❤ Mitt hjärta svämmar över av både kärlek och stolthet. Det finns verkligen inget i denna värld som jag är mer stolt över!

Nu är jag i full sjå med att förbereda tjejernas stora dag. Allt ska vara perfekt! Tårtorna, dekoren, paketen, allt! Temat blir deras favoriter, Daniel Tiger, Mimmi och Pippi. Eftersom dom älskar alla kunde jag inte vara välja en! Kommer bli så roligt att se deras reaktion sen?

Hur är det möjligt att dom vart så små?!

Loading Likes...

1 reaktion på ”Fullt sjå med planering

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *