Besök på BVC

Hej mina fina! Imorse blev jag väckt vid 5 för att nya prover skulle tas. Givetvis funkade ingen av de två infarter jag hade i armarna så dom fick sticka två gånger? Jag som hatar nålar och blod! Natten har för övrigt vart kass då jag inte kommit in i någon djupsömn utan legat halvt vaken hela natten?

Mamma och tjejerna hämtade mig 8.40 då jag fått permission för att åka till BVC med flickorna. Saga har inte ökat i vikt som hon ska och jag såg oron på sköterskan när hon sa att hon trodde det berodde på körteln i bakhuvudet som hon fortfarande har ont i? Mitt hjärta spricker! Längden följer hon sin kurva på, och Fia följer båda sina kurvor.

Nu är iallafall nya prover inbokade på fredag för Sagas del och läkartid på måndag nästa vecka för koll av körtlarna igen. Ge mig svar! Ovissheten är nästan värst, för man har ingen aning och känner sig bara maktlös som inte kan hjälpa sin största skatt i världen! Men bra blir det oavsett❤

Det var såå underbart att få gosa med tjejerna efter att ha sovit ifrån varandra. Fia hade vaknat 4-5 gånger inatt och gråtit efter mig så ni förstår ju hur mitt hjärta brast när hon sa det? Mina älskade gryn, inatt ska sova tillsammans!❤

 

Loading Likes...

1 reaktion på ”Besök på BVC

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *