Flashbacks från förr

Ligger här och får enbart dricka. Dom mäter allt jag dricker och allt jag kissar och just nu väntar jag bara på att nya prover ska tas så jag får åka hem! Hatar sjukhus och hatar att må dåligt så vill bara hem och vara med tjejerna????

Mamma och flickorna var här tidigare och mitt hjärta svämmar över av kärlek. Dom är så goa och jag har hela morgonen och förmiddagen tänkt på dom, och när det smärtstillande hade tagit något låg jag bara och kollade på bilder på dom. Tänk att man kan sakna någon så fruktansvärt mycket! Mina stjärnor❤

Jag har fått så många flashbacks under tiden här idag från när jag var gravid och åkte in och ut på sjukhuset. På något sätt känns det som att tjejerna ligger i magen och att det är därför jag ligger här? Enda skillnaden är att då hade jag dom med mig hela tiden och nu måste jag tvingas vara utan mina skatter och det gör ont❤

 

Loading Likes...

1 reaktion på ”Flashbacks från förr

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *