Mitt hjärta värker

Att man skulle älska sina barn villkorslöst visste man ju från början, men att man skulle älska dom så här, så det inte ens går att beskriva, det är ganska mäktigt! Aldrig hade jag trott att man kunde älska någon på det här sättet!❤

Jag är så förbannat stolt över dessa små mirakel så ingen kommer någonsin kunna förstå. Hur förklarar man för sina barn att dom betyder så mycket att ord aldrig kommer kunna beskriva ens kärlek? Jag vet inte..

Tjejerna har vuxit upp från två små grodor till två självständiga små damer med enorm vilja och sådan enorm välvilja för alla så mitt hjärta spricker! Dom kommer så ofta fram och vill pussa en på kinden eller på munnen, så där underbart spontant. Samma sak med kramar. Helt plötsligt kan dom komma och kasta armarna om en och krama så hårt! Dom är så duktiga med djuren och vet att man måste klappa fint.

Dom lyssnar så duktigt och tar till sig varenda ord man säger. Jag försöker alltid förklara varför man går på ett visst sätt eller så för att dom ska lära sig varför man säger nej tex. Därför förklarar även dom varje gång det är något och det älskar jag! Säger jag att det är mjölk i något så tar dom sig för magen och visar att dom får ont i magen om dom skulle äta det vilket är anledningen till att mamma säger nej?

Får dom något säger dom alltid tack och gör dom illa sig visar dom att man antingen ska blåsa eller pussa på såret. Det är så märkligt att detta är samma små minimänniskor som grodde i min mage för bara två år sedan!

Precis som vilka syskon som helst så bråkar även dessa små flickor men jag är så noga med att dom alltid ska kramas, pussas eller klappa varandra efteråt och det gör dom alltid. För någon dag sedan bråkade dom och jag sa då åt Saga som var den som triggade, och utan att jag sa något om det så gick hon och pussade Fia! Jag är så stolt över mina barn så jag spricker!

Det är så roligt att se hur dom växer upp och hela tiden blir klokare och lär sig nya saker! Även om bebistiden är såå fantastiskt mysig så älskar jag detta ännu mer! Att få umgås på roligt och verkligen kunna prata med dom, mina små bästa vänner och mina favoriter!❤

 

Loading Likes...

1 reaktion på ”Mitt hjärta värker

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *