1 1/2 - 2 år,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  Inköp,  Saga,  Vardag

Pippi Långstrump

Favoriterna här hemma är främst Pippi men Mimmi är hack i häl. Saga har haft en dålig dag idag så när vi var och handlade på IKEA var det si så där och det slutade med att hon till slut somnade i vagnen❤ När hon vaknade var hon pigg och glad igen och eftersom hon var jätteduktig då, och Fia var jätteduktig hela dagen så ville jag belöna dom och uppmuntra, därför blev det en tur till Toysrus. Vi gick direkt till Pippi-hyllan och det första dom såg var Lilla Gubben som gosedjur och när dom direkt började pussa och krama dom så förstod vi att det var dessa dom ville ha, så så blev det! Dom har inte velat släppa dom sedan dess? Det blev även en Pippi-bok och en Nalle Puh-bok?

Vi var alltså till IKEA tidigare och shoppade loss till hemmet (vad annars?). Det blev både glas, nya tallrikar, lampa till sovrummet, ramar och krukor till balkongen. Bilder kommer imorgon!

Det har vart så fruktansvärt kvavt idag så svetten har runnit trots att vi inte gjort något speciellt!? Lite regn på det här tack!? Kvällen har vart lugn iallafall och vi tog en promenad till kiosken för att hämta ut ett paket, som sedan visade sig vara stängt så vi handlade lite smått på Ica innan vi gick hem och fixade kvällsmat. Syrran och hennes kompis kom på kvällen innan läggdags och Fia somnade direkt när dom hade åkt. Saga däremot somnade inte förrän vid 23!? När ska dessa jobbiga kvällar/nattningar/nätter ta slut för hennes del? Blir mycket egentid och gos iallafall och det klagar jag inte på!❤ Nu blir det film för min del och sen sova! Imorgon ska vi bada?? Sov gott fina!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *