No more sleep

Speciellt Saga har ju haft lite jobbiga nätter senaste tiden och jag har försökt ändra en hel del för att det ska bli bättre, men inget har hittills hjälpt. Hon har vaknat någon gång under kvällen/natten och velat komma till mig och bara ropat efter Pippi. Inatt vaknade hon klockan 4 och vägrade somna om för hon skulle prompt kolla på Pippi vilket jag inte sätter på vid den tiden på dygnet, pch det tog ett bra tag och enormt mycket protest innan hon somnade om och jag kunde smyga ut när mamma kom ovh jag skulle till jobbet? Så galet trött så det finns inte!

Nu tar jag bort dagsvilan helt, om det inte är så att dom verkligen behöver det vilket dom kommer vissa dagar. Förhoppningen är iallafall att dom ska vara trötta på kvällen och sova som innan! Så istället för att sova på dagen lägger vi till en vilostund, så vi läser en bok i myshörnan tex och bara varvar ner en stund? Om min plan funkar vet jag inte ännu men det vet vi imorgon? Håll tummarna för nu behöver jag sova?

Självklart vaknade båda nu på kvällen och vägrade somna om så vi kollar på Daniel Tiger just nu och jag hoppas dom somnat om snart för dom är ju trötta! Varför sover inte barn när dom är trötta som en annan? Jag älskar att sova?

 

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *