En glass i solen

Vilket väder vi haft idag!☀️ På eftermiddagen åkte vi och hämtade brorsan och åkte in och veterinärbesiktade Dreamy då hon antagligen flyttar imorgon? Hon fick UA på allt och jag är så stolt över min lilla mini?

Efter veterinären släppte vi av henne hemma och åkte och köpte glass innan vi åkte vidare till lekparken! För blev det fullt ös för alla fyra och det var så mysigt! Jag älskar sådana dagar? Så mysigt!

Vi mötte upp mamma hemma sen som då hade slutat jobbet och sen blev det en tur till Maxi för mig och brorsan då jag fyller år imorgon så en del skulle inhandlas. Kvällen har bara bestått av bus och lek med mina stjärnor och nu kollar vi på Daniel Tiger eftersom dom inte kan sova? Sov gott fina ni!?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *