Svettiga dagar

Jag klagar absolut inte på att det är stålande sol och varmt, men när du samtidigt jagar barn in och ut i affärer och försöker hålla dom nöjda, då är det inte lika roligt längre? Fy vad svettigt det var idag. Vi var på Erikslund med familjen på eftermiddagen och på slutet var tjejerna så trötta att dom la sig på golvet, och ni kan ju gissa vad folk glodde? Folk verkar inte ha sett barn som sätter sig på tvären?

Hur som så var det en mysig dag med lite handling av det viktigaste och på vägen hem somnade dom till i fem minuter så dom somnade inte förrän starx innan 22 ikväll? Själv ska jag upp 04.45 för att åka på jobb ett par timmar. Jag som verkligen inte är en morgonmänniska? Jaja det blir bra! Nu är det dock läggdags så jag kommer upp imorgon! Sov gott fina ni?

Klippa på länkarna för att se videos från dagen?

 

IMG_1669

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *