Lite vardagslyx

Hej mina fina! Förmiddagen idag har spenderats med mina små stjärnor och vi har städat och fixat på deras rum för fullt. Nu är det så fint och dom kan inte dra fram varenda grej utan allt ligger organiserat och dom säger till vad dom vill leka med så vi tar fram en sak i taget! Mina duktiga tjejer❤

Efter lunchen satt vi och mös på balkongen med en kaka. Alla behöver vi lite vardagslyx emellanåt? Mamma kom vid 14 och skulle vara barnvakt då jag skulle iväg och jobba så vid 14.30 åkte jag hemifrån och var hemma ganska precis 19. Mamma åkte vidare för nattjobb och jag och flickorna mös innan det var dags att sova.

Saga hade en hysterisk sista halvtimme då hon frågade efter mormor och när jag sa att hon var på jobbet blev hon galen? Hon skrek sig illröd och kastade sig åt alla håll och inget jag sa eller gjorde hjälpte och tillslut gick hon ut ur rummet och letade i hallen efter henne? Eftersom det inte gick att natta dom då så gjorde vi iordning kvällsmat åt mig och satte oss och kollade på Pippi och då lugnade hon sig och ville ligga nära och kramas. Jag gick och stängde av ugnen på mindre än en minut och när jag kom tillbaka hade hon somnat i soffan❤ Älskade lilla hjärtat! Fia somnade ganska direkt efter hon med när vi hade burit in Saga till deras säng. Själv är jag enormt trött jag med och jag bara väntar på att Saga ska komma upp och vilja kolla på Pippi i min säng som hon alltid gör vid midnatt?

Imorgon ska vi handla lite och njuta av vädret! Sov gott fina ni?

 

Loading Likes...

1 reaktion på ”Lite vardagslyx

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *