Hjälp Emely och Bentley

Idag var jag iväg och jobbade på eftermiddagen och kom hem lagom tills tjejerna skulle sova, vilket jag var så glad över! När tjejerna hade nattats och sov gott satte jag mig och scrollade på Facebook och kom över ett inlägg samt en video. Dessa handlade om en tjej och hennes son, Emely och Bentley.

Emely är en ensamstående, 27 årig mamma till sin snart 4 åriga fina son Bentley. Emely har drabbats av en ovanlig sjukdom som heter immunmedierad nekrotiserande myopati som bokstavligen äter upp henne.

 

“Jag vill inte bli ensam när du är en ängel”

 

Emely berättar i videon att hon skrivit över Bentley till sina föräldrar i sitt testamente, och Bentley säger även att han inte vill bli ensam när hans mamma blir en ängel. Det gör så fruktansvärt ont i mig så jag vet inte var jag ska ta vägen. Jag känner inte dom och har heller aldrig träffat dom, men jag vill så gärna hjälpa på alla sätt jag kan!

 

 

Emely behöver behandling utomlands där kunskapen på området är större, men pengarna är ett problem. Om alla som följer oss skänker en krona var, skulle det innebära att dom får en hel del hjälp, vilket dom behöver. Så jag vädjar nu om att dom ska få hjälp, för jag kan inte göra så mycket som jag skulle vilja!

 

För att hjälpa ekonomiskt kan ni följa länken https://www.youcaring.com/EmelyEkstedt . Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!❤ Dela gärna så vi når ut till fler!

 

 

Ni kan läsa mer bland annat HÄR

Ni kan även gå med i Facebook-gruppen “För Emely till Bentley”?

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *