Tacksammast i världen

Idag har vi som jag skrev tidigare firat mig och mamma, men egentligen borde även barnen firas eftersom det är tack vare oss/dom som dagen blir möjlig? Nej då, skämt å sido, men jag är så nöjd över dagen och att ha fått vara med familjen och bara mysa?

Jag är iallafall så glad och tacksam över att ha min kära mamma. Hon har stått ut med alla mina galenskaper genom åren, alla mina tokiga idéer, hon har stått vid min sida genom vått och torrt och aldrig svikit mig! Jag är så oerhört glad över att få ha henne som mamma och att mina barn får ha världens bästa mormor! Världens bästa!❤

 

 

Dagen har bestått av massa mys med familjen, bad i tjejernas nya pool, god mat och massor av D-vitamin!☀️? En underbar söndag med andra ord! Nu är vi taggade på ny vecka, nya tag och nya möjligheter, med både jobb och annat roligt! Nu är det dock sovdags för denna mamman och vi hoppas få sova till 8.30 iallafall? Sov gott fina!

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *