Att gå i affärer med barn

Hej mina fina! Hoppas ni haft lika underbart väder som vi haft☀️ Här blev det storstädning på förmiddagen och efter lunch träffade vi tjejernas gammelmorfar på Erikslund. Där blev det en fika och kolla i affärer. Det är sånt kaos då dom bara ska gå själva, så man ska hålla koll på två vilda barn som helt plötsligt springer åt olika håll och så ser man ena med porslin i handen och man är livrädd att dom bara ska slänga i golvet?

Det blev en tur in på Kappahl där det handlades solglasögon, shorts och linnen till damerna, såå fina. Det blev även en sväng (läs lång tur) inne på BR och det slutade med att vi kom ut med ett hus med gubbar (bra förklaring?) och massor av Sylvanian-saker! Bilder kommer imorgon men Sylvanian är till tjejerna fyller år. Tidigt ute, I know men det är ju så roligt?

Väl hemma fortsatte vi med att rensa hemma och tjejernas rum blev så organiserat. Enormt skönt måste jag säga! Jag är trött på att hitta leksaker överallt och när dom väl ska leka med något så är sakerna borta.. Men inte nu längre! Dom är så duktiga på att plocka undan efter sig så vi tar fram det dom vill leka med och tar undan efteråt, på så sätt blir ju sakerna också mer intressanta?

Brorsan kom på kvällen och skulle sova kvar så vi lyxade med tacos och startade tårtbaket inför morgondagens firande. Tjejerna somnade 20.30(!!) och jag och brorsan har kollat på film fram till nu. Nu är det dock sovdags och jag hoppas prinsessorna sover gott❤ Sov gott fina ni?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *