Dessa underbara dagar

Åh vilken dag vi haft idag! Jag har som ni vet haft några riktigt fullspäckade dagar och idag är första dagen vi kunnat ta det lugnt som vanligt och ta det som det kommer, vilket var enormt skönt!??

Morgonen tog vi strax innan 9 och då åt vi frukost innan vi mös i soffan en stund framför Pippi. Dy har blivit lite av ett måste varje morgon? Mina små Pippi-galningar! Dom bokstavligen skriker sig till att få se de där j*kla filmerna och replikerna går i repris i mitt huvud? Men jag älskar Pippi jag med!

Innan lunch gjorde vi oss iordning och åkte för att vaccinera Dreamy. Tjejerna var jätteduktiga och Dreamy likaså? När vi hade kollat i affären åkte vi till nästa, Hööks, för att kolla halsband till valparna men seriöst ingen butik i Västerås har så små! Blir att beställa? Därefter åkte vi hem och lämnade Mimi (som tjejerna kallar henne) samt bytte bjällra och åt lite mat.

Sen blev det en tur till Hälla för att kolla lite kläder bland annat och vi kom hem med lite nytt! Det har vart så galet varmt idag och eftersom vår lägenhet blir fruktansvärt varm så fort solen är framme så åkte vi till föräldrarna där visserligen bara syrran var hemma, och badade i tjejerna minipool. Så skönt!?

 

 

På eftermiddagen mötte vi upp mamma på Hälla och lyxade med lite Spicy till kvällsmat!? Så gott och alla nästan kröp därifrån för vi var så mätta? Efter en snabb tur in på affären för att handla dricka åkte vi vidare för att bada lite, eller ja, tjejerna badade och vi plaskade fötterna då vi inte hade bikinis. Hade vi haft det hade vi dock badat vi med för det var jätteskönt!?

Kvällen har vart lugn och vi har mest busat och myst. Underbart med fredag!? Det blev ett skönt bad innan läggdags och därefter somnade dom på stört! Jag själv har kollat på film och skulle precis sova när Saga kom intraskandes och ville kolla på Pippi? Så nu ligger vi här och kollar på Pippi och snart ska vi sova. Hoppas ni haft en fantastisk dag ni med! Sov gott?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *