Varför sover du inte?!

Senaste nätterna har vart kaos här hemma då Saga sovit så dåligt. Det är faktiskt ett under att vi håller oss på två ben just nu.. Hon har somnat som vanligt strax efter 19, men vaknat stup i kvarten efter det fram till vi går upp på morgonen. Hon vaknar och skriker som en stucken gris, men till synes utan anledning. Hon är inte för varm, inte för kall, inget magknip, inget som drar, inget som låter osv så min enda tanke är mardrömmar. Men jag vet inte!?

Det är hemskt jobbigt för det stör Sofias sömn också eftersom hon vaknar så fort Saga försvinner ut ur rummet (men fortsätter sova när hon skriker bredvid..). Hon somnar liksom inte så hon kommer in i djupsömn utan vaknar och skriker som en galning hela tiden, och det räcker med att du rör lilltån..

Denna natt var värst av alla kan jag lova.. Hon skrek så grannarna måste undrat vad vi höll på med.. Jag försökte vagga henne, krama henne, hålla om henne, ge nappen, fråga om hon var törstig, kollade blöjan, kände på magen och gav massage, försökte gå upp med henne, försökte sjunga, prata, ja ni förstår nog.. Klockan 2 inatt började hon skrika efter Pippi och skrek ännu mer hysteriskt när jag sa att det var natt och att vi skulle sova? Jag var så trött att jag hade kunnat sova sittandes om det inte vore för att hon skrek så hysteriskt..

Vad gör man?! Har ni några erfarenheter eller är det bara det klassiska sömnproblemet vid 2-års åldern? Jag blir knäpp på det här och får inte något gjort! Nu har hon skrikit flera gånger sedan klockan 19.45 och jag tröttnade och tog ut henne i Yoyon på balkongen, men somnar hon? Neeeej..

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *