Summer vibes

Hej mina fina! Vilken dag vi haft. Helt underbart väder!☀️ Mamma var här på förmiddagen då hon slutat jobbet och åkte hem när tjejerna skulle sova middag. Jag städade lite när dom sov och förberedde maten. Lagom till dom vaknade var maten klar och dagens lunch blev spagetti med tonfisksås (köttfärssås fast med tonfisk) vilket dom älskar så dom åt massor!

Syrran kom lagom till tjejerna hade börjat äta och när dom var färdiga lekte dom medan vi fick besök av deguköpare. När dom väl åkt kom morfar hit och Alva åkte hem igen för att plugga. Jag, tjejerna och morfar åkte till Spicy Hot och åt kvällsmat vilket var uppskattat då jag slapp laga kvällsmat? Idéerna står helt still just nu när det gäller mat!

Efter vi ätit klart gick vi in på Toysrus och kikade och ut kom vi med flera Sylvanian-leksaker! Tjejerna samlar på dessa underbara och jag älskar dom jag med? Så söta!!

Väl hemma blev det lek och bus innan läggdags och båda somnade direkt. Saga vaknade dock en timme senare och skulle inte sova mer så hon kom ut men då vaknade givetvis Fia för att Saga inte låg där längre så jag har precis nattat om dom. Jag hade så mycket jag behövde göra ikväll men har inte fått något alls gjort nu.. Nya tag imorgon för nu är det sovdags! Hoppas ni haft en fin dag?

 

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *