Sköna sommarkvällar

Hur underbart är det inte med detta väder? Jag älskar det! Så skönt att slippa alla jobbiga kläder som ska på och att det är ljust ute så himla länge är ju bara för underbart! Såna här dagar tycker jag det är så mysigt att skippa rutinerna lite och bara njuta av livet med mina hjärtan❤

Efter kvällsmaten idag blev det en tur till lekparken vilket tjejerna tyckte var så roligt! Vi hade med oss hinkar, spadar och formar och tjejerna lekte så duktigt i sandlådan! Tänk att en spade och en hink kan ge så lyckliga barn!?

Tjejerna är alltid så duktiga med att leka så jag sitter ofta och kollar på för att inte störa dom när dom är så duktiga! Dom är verkligen helt inne i det dom gör och då tycker jag dom ska få vara? Självklart gungade vi också innan det var dags att gå hem och ta ett bad. Tjejerna hade sand och grus överallt så det var skönt att bada av dom och dom lekte för fullt trots att dom var supertrötta. Mamma kom förbi en stund innan nattjobb så vi gick upp och gjorde kvällsgröten och sen var det bums i säng! Ni kan ju gissa om dom somnade fort?

Ikväll blev det alltså en timme förskjutet med rutinerna och vi har haft så mysigt!❤ Nu är det sovdags och imorgon har vi en del inplanerat så jag hoppas på en god natts sömn! Sov gott fina?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *