Kvällspromenad med krångliga barn

Dagen har inte bjudit på lika fint väder som tidigare dagar har gjort, men det har vart väldigt skönt väder så jag klagar inte! Mamma kom hit efter jobbet vid 14 och då åkte jag och mötte upp syrran på gymmet för att köra första svettiga gympasset på länge! Det är på tok för länge sen sist men jag var dålig länge och senaste veckorna har vart fullsmockade med måsten och orken har inte funnit däremellan tyvärr. Men hur som så är vi igång nu igen! ?? Blev kondition och mage för min del så det lär kännas imorgon?

Eftermiddagen har vart ganska långdragen med barn som inte riktigt velat göra något speciellt, utan gjort lite allt möjligt istället. Dom har gått nakna hela dagen i princip då dom är så dåliga i magen efter att dom åt chokladen.. Dom är ju mjölkproteinallergiker så dom är både lösa och slemmiga och har kaskadspytt, precis som jag när jag äter mjölk??‍♀️

Tjejerna nattades efter klockan 19 som vanligt och jag satte mig för att plugga, men fick avsluta när Saga vaknade och gallskrek 30 minuter senare. Hon skulle prompt upp och givetvis vaknade Fia strax därpå bara för att Saga gick ut.. Skriker dom varann i öronen när ena sover så vaknar dom inte men går ena ut så vaknar dom direkt!? Det blev lite mys och för att varva ner gick vi ut med hundarna på en lite längre kvällspromenad vilket var galet skönt! Tjejerna låg nerbäddade i vagnen och mös och kunde bäddas ner i sängen när vi kom in och då somnade båda direkt. Tänk vad frisk luft kan göra? Nu är det sovdags för mamman också vi hoppas på en något bättre natt inatt! Sov gott fina ni?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *