Sommaren är tidig

Har ni lika fint väder som vi har här i Västerås? Det är ju helt galet varmt och fläktarna går dygnet runt här hemma för att det ens ska vara möjligt att vistas här!? Sommaren börjar ju egentligen när jag fyller år, 1 juni, men i år var den betydligt tidigare!

Eftermiddagen och kvällen spenderades med familjen och det blev en tur till badstället vid föräldrarna. Alla badade, till och med bakrukan själv, min mamma??? Det var faktiskt skönt i vattnet och tjejerna lekte vid strandkanten länge och ville inte åka hem! Mina små grodor älskar verkligen att bada?

Vi var hos föräldrarna på kvällen och åt mat tillsammans och mös på altanen. Tjejerna älskar att dansa och dansade för fullt till Calles dåliga musik? Ni kommer få se och höra imorgon i dagens vlogg som tyvärr inte hinner upp idag!

Nu är det dock sängläge för min del och vi hoppas på en bättre natt inatt! Sov gott fina?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *