Mors dag närmar sig

Inlägget är ett betalt samarbete med Presenttipsen.nu och innehåller reklam

 

Mors dag närmar sig med stormsteg och jag får för andra året i rad fira denna speciella dag tillsammans med mina stjärnor. Just denna dag har alltid betytt mycket för mig, även innan jag själv fick barn. Jag har alltid älskat att visa min mamma lite extra uppskattning på mors dag och försöker alltid komma på det mest speciella för att hon förtjänar det bästa.

Min mamma har alltid funnit där och stöttat genom precis allt, oavsett vad det gällt. Hon har alltid vart min trygga punkt, den där jag alltid vetat kommer finnas för mig, och nu även mina barn. För oss är denna dag även mormors dag och tjejerna firar henne också eftersom hon inte bara är världens bästa mamma, utan även världens bästa mormor! Men vad ger man sin mamma eller mamman till ens barn på mors dag? Något som har det där lilla extra, det där som betyder massor och förhoppningsvis alltid kommer ha en betydelse.

I år är första året jag faktiskt haft svårt att komma på vad min mamma ska få av oss och räddaren i nöden var Presenttipsen.nu ! Presenttipsen.nu erbjuder tips på just presenter, som passar till alla tillfällen! Presenttips till mors dag har dom givetvis och under kategorin “morsdagpresent” finner du en hel drös med tips på toppenpresenter till era fina mammor!

Tack vare Presenttipsen.nu har jag faktiskt lyckats komma på vad min kära mamma ska få i present, men vad det är kan jag givetvis inte berätta eftersom jag vet att hon läser detta? Ni får helt enkelt se på mors dag! Däremot vill jag tipsa om flera presenter som jag tycker är fantastiskt fina och som verkligen har en betydelse som varje mamma skulle uppskatta otroligt mycket!

Ett av dessa tips är rosen som håller sig i upp till två år! Hur fint är inte det? Att ge bort en förtrollad ros. Det är en present jag själv hade uppskattat otroligt mycket. Ett annat tips på en toppenpresent till mors dag är brickan med ett eget foto! Visst är det fint? Själv hade jag dock helst hängt upp det på väggen för det är för fint för att användas? Ett sista tips från en som själv vart på det, är att ge bort en upplevelse som chokladprovning! En toppensak för en mamma som kanske har allt hon behöver. Jag rekommenderar det varmt!

Har ni inte hunnit komma på den där perfekta mors dag – presenten ännu? Då rekommenderar jag verkligen att ni kikar in på Presenttipsen.nu och kollar in deras tips, ni kommer garanterat hitta den perfekta gåvan!

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *