Kasta pengar i sjön

Gaah, i förmiddags kollade tjejerna på Pippi och jag tänkte att jag under tiden kunde diska upp i köket bara, vilket jag också gjorde. Men så tyckte jag dom satt för lugnt och tyst lite för länge så jag gick och kollade, och visst stämde väl magkänslan av att något var fel!

Det var choklad  ö v e r a l l t , bokstavligen! Dom satt och åt på min dyra choklad från Stockholm som vi köpte på chokladprovningen och var så nöjda!? Hela soffan var täckt i choklad och barnen ska vi inte ens prata om.. Mamma tyckte imorse att hon hade ställt påsen med chokladen i på ett bra ställe men ja, vad säger ni?

Det blev sanering av allt och jag hade lika gärna kunnat kasta pengarna i sjön? Kakorna kostade 90 spänn styck och chokladdoppade kakaobönorna kostade 60 spänn för 8 stycken??‍♀️ Jaja, gott tyckte dom att det var iallafall! Magarna ballade dock ur totalt eftersom det är mjölk i chokladen och jag har förutom chokladkatastrofen fått sanera efter flera bajskatastrofer eftersom dom vart tvungna att gå nakna då dom är så röda trots att vi bytt blöja direkt! Ena gången kom dom ut i köket när jag förberedde kvällsmaten och hade smetat in sig i bajs.. Dom hade vart ifrån mig i två minuter, bokstavligen!? Mahaha, you gotta love kids!❤

Kika på videona nedan!

 

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *