Dom lär sig så snabbt!

Åh vilken underbar dag det vart idag! Solen har skinit hela dagen☀️ Dagen har bestått av lekparkshäng, vattenlek och en svettig cykeltur!?

Vi cyklade till syrrans praktik och tillbaka och lekte i lekparken tills hon hade slutat. Vi satt och mös på gräsmattan utanför och jag blåste en gång med ett grässtrå mellan fingrarna så det låter, och båda tar ett grässtrå och gör likadant! Det lät ju inte när dom blåste men dom höll som jag och gjorde egna läten som lät exakt som när jag blåste! Hur är det ens möjligt när dom är nyfödda?!??

Härom dagen hjulade syrran på gräsmattan och självklart gjorde tjejerna likadant! Likaså när hon stod på händerna så skulle Fia göra likadant och även stå i brygg! Tycker det är så galet för dom är ju så små, fast ändå inte! Men dom växer på tok för fort och man märker verkligen hur mycket dom utvecklas varje dag! Mina små stjärnor❤ Klicka på länken så kommer ni till video?

 

IMG_0801

 

Idag fick valparna komma ut för första gången på gräsmattan och dom var så duktiga och gjorde sina behov direkt! Tänk att det finns där i bakhuvudet trots att dom bara är 3,5 vecka! Tjejerna är så malliga över våra små och imorgon kommer en familj och hälsar på vår lilla hane och så får vi se om det kan vara hans kärleksfulla föralltidhem!❤

 

 

Tjejerna fick ett välbehövligt bad efter kvällsmaten då dom åt med hela kroppen idag? Därefter har vi lekt och busat för fullt innan det var dags att borsta tänderna och krypa ner i sängen. Själv har jag fixat lite och nu är det sovdags för denna mamman! Sov gott fina ni?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *