Värsta tänkbara..

Hej mina fina! Gårdagen var supertrevlig och vi kollade på Eurovision till slutet innan vi somnade. Jag kände redan då hur huvudet kändes konstigt och jag förstod att migrän var på ingång men hoppades att en natt ostörd sömn skulle göra susen så ni kan ju förstå min besvikelse när jag vaknade upp och huvudet kändes värre.. Vi facetimeade med tjejerna innan vi gick upp och skulle äta frukost starx efter 9 men tog en promenad till Pressbyrån för att köpa Ipren först.

Frukosten åt vi i lugn och ro och när vi väl började bli klara kändes det så mycket bättre och iprenen hade fått verka helt!?? Vi traskade upp och pratade med flickorna igen och sen sov jag en stund för att vila ordentligt. Jag hade vart bortdomnad i så gott som hela kroppen och jag vet precis hur det funkar när jag får migrän, och efter hade synen försvunnit om jag inte hade tagit Ipren. Men hur som så vaknade jag upp 30-40 minuter senare och då packade vi iordning och checkade ut för att sedan styra bilen hemåt!?

Ni kan ju gissa hur glad jag blev av att få krama om tjejerna igen!? Mina små trollungar! Eftermiddagen har bestått av lek och bus hos föräldrarna och bad i tjejernas minipool! En riktigt mysig dag med andra ord. Nu kallar John Blund på denna trötta mamman och imorgon kör vi ny vecka med nya möjligheter! Hoppas ni haft en toppensöndag. Sov gott fina?

 

Loading Likes...

1 reaktion på ”Värsta tänkbara..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *