Egentid med bästa

Hej fina ni! Hoppas er dag vart toppen! Jag och flickorna hade en mysig förmiddag hemma och sov middag tillsammans innan lunch, så trötta var vi! Efter vi hade ätit åkte vi till föräldrarna och var där ett tag innan det var dags att pussa tjejerna hejdå då jag och syrran skulle vidare på äventyr!

Bilen styrdes mot Stockholm och vi checkade in på hotellet direkt! Vi gjorde oss iordning och gick ut sen för att hitta något att äta men vi satte oss på Joe’s istället och tog en juice då vi inte var speciellt hungriga. Därefter traskade vi mot chokladprovningen vi skulle på men eftersom vi var tidigare satte vi oss på en trappa vid en skola och facetimeade tjejerna? Tänk att man kan sakna dom så mycket fast jag bara vart borta några timmar! Där vi satt fanns en lekpark så det slutade med att vi härjade runt där innan det var dags att traska till provningen! Självklart lyckades jag skita ner min ljusrosa tröja också?

Chokladprovningen var toppen och så intressant! Man fick veta så mycket man inte hade en aning om och blev verkligen insatt på ett annat sätt! Vilket jobb som ligger bakom äkta choklad!? Självklart blev det shopping i deras butik efteråt! Det var så häftigt att få smaka en färsk kakaofrukt! Gott var det dock inte? Chokladen däremot!??

Nu är det sänghäng på hotellet med Eurovision på TVn! Längtar hem till mina små stjärnor men nu blir det en natts ostörd sömn och frossa i hotellfrukost imorgon! Sov gott fina ni!?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *