En riktig chock!

Ojojoj, idag gjorde jag något jag trodde skulle dröja åtminstone några veckor till innan det blev av, men ack så fel jag hade! Idag har vi vart hos föräldrarna hela dagen och myst. Det blev lunch för tjejerna på altanen och därefter lek på gräsmattan. Pappa och brorsan åkte iväg ett tag så vi tjejer åkte till badplatsen vid föräldrarna och köpte glass som vi åt vid vattnet. Tjejerna plaskade och doppade tårna i det iskalla vattnet och hade superkul!

Jag och syrran fick en galen idé om att ta (för min del) årets första dopp trots att det blåste enormt, så det gjorde vi! Jag badade faktiskt två gånger dessutom✌? Iskallt vill jag lova men solen värmde en trots att det blåste så man torkade fort! En riktig chock för kroppen iallafall!

Extermiddagen och kvällen spenderade vi med att leka och busa på tomten. Jag hann sola en kortis idag vilket var både skönt och välbehövligt för denna bleka kropp!? Till middag blev det hemlagad pizza som givetvis åts ute på altanen. Pappa och brorsan kom starx därpå och hade köpt med glass! Det blev alltså dubbelt med glass idag?

 

 

På kvällen var vi i stallet tills det var dags att sova och därmed åkte vi hemåt. Tjejerna somnade i bilen och jag lyfte som vanligt över dom i deras säng men denna gång vaknade Saga och vägrade somna om så det blir lite egentid med mamma❤ Vi tog ett bad och har krupit ner i min säng och myser till Pippi på rymmen. Min lilla Pippi-tokiga tjej?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *