Var bär det av?

Godmorgon mina solstrålar!☀️ Sofia kom som ni vet in till mig sent igår kväll och därefter somnade vi gott och vaknade klockan 7 idag i min säng! Saga hade alltså sovit helt själv i deras säng utan ett uppvak! Och Fia i min, även hon utan uppvak! Mina duktiga tjejer❤ Vi mös i min säng en stund innan vi traskade upp och gjorde iordning frukost. Just nu sitter vi och kollar på Pippi för det är det enda det tjatas om här hemma just nu? Kan varenda replik i Pippi-serien nu??

Hörrni! Ni vet hur mycket jag tycker om att planera, det blir nästan lite extra roligt då? Men på ett sätt känns det som att det går lite fortare tills det är dags och ni med barn vet ju även att det gäller att planera när man ska iväg med barn?

Hur som helst så håller vi på att planera nästa resa, alltså tjejerna första utomlandsresa!? Jag längtar så jag spricker! Tre månader innan jag blev gravid, med andra ord oktober -15 var vi, hela familjen, till Kallithea i Rhodos. Det absolut bästa hotell vi någonsin bott på, bästa stranden och bästa resan överhuvudtaget! DIT ska vi med tjejerna nästa höst? Detta är mitt absoluta favoritställe av alla toppenställen vi vart på och dessutom vet jag två som kommer bli överlyckliga över Lollo & Bernie? Och jag pratar inte om mina syskon? Skämt å sido, tjejerna älskar dom och deras låt!

Jag som hatar att flyga längtar ändå efter att se deras reaktion, över både flygturen och resan!? Dom älskar ju även att bada och där finns både pooler och havet precis vid hotellet. Och tomat som är det bästa dom vet kommer dom älska ännu mer där då det är dom godaste jag ätit?

Jag har även lovat att åka vattenskoter med brorsan som inte fick åka sist då han var för liten, så denna gång får syrran en egen och jag och brorsan en. Vi åkte även sån där matta bakom båt och det gick i 500km/h?? Här är några få bilder från förra resan dit!

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *