Så himla ovant..

Hej fina! Hoppas ni haft en fantastisk dag! Vår dag har gått i ett och från morgonen till nu har det gått som ett kvick. Vi lekte och busade på tjejernas rum innan middagsluren och jag råkade somna jag med så vi vaknade till och med efter lunchen!? Mamma kom precis när vi hade gått upp så vi gjorde iordning lunch på en gång och dagens goda blev veganska amerikanska pannkakor med hemgjord jordgubbspuré – så gott! Lunchen åta på balkongen i solen och när flickorna hade ätit upp fick dom leka med vatten vilket dom älskar!?

När vi hade ätit klart och suttit och kollat när tjejerna lekte så lyckligt med vattnet var det dags för mig att åka på intropass till nya jobbet! Imorgon är det dags för ett till! Detta är alltså ett extrajobb så jag kommer jobba främst i sommar när ordinarie har semester men även hoppa in lite då och då?

Jag kom alltså hem ikväll efter att tjejerna hade somnat och kommer göra det imorgon med? Känns så konstigt att vara ifrån dom så många timmar men som tur är så är det ju inte så ofta jag kommer jobba här! Fia vaknade till för en stund sen och ropade efter mig så hon ligger just nu tätt intill mig och har mammagos! Mitt älskade hjärta! Som jag saknat mina solstrålar hela eftermiddagen och kvällen!❤

Nu är det sovdags för denna mamman och imorgon väntar en ny spännande dag! Sov gott fina!?

 

Loading Likes...

1 reaktion på ”Så himla ovant..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *