Wohoo no diaper!

Som ni vet har vi pottränat ett tag och det har gått superbra, men mitt i allt blev vi ju sjuka och vi fick pausa det hela ett tag. Nu är vi igång ordentligt igen och det går bättre än någonsin!

Så fort vi är hemma är dom blöjfria och dom säger så gott som alltid till eller går själva till pottan när dom behöver, och har dom gjort det själva kommer dom med pottan och visar!? Jag är så stolt så jag spricker!❤

Ikväll sa Fia till och med till att hon behövde kissa när dom badade så hon hoppade upp och satte sig och kissade! Så duktig! Jag ska göra iordning ett varsitt papper åt dom som dom kommer få sätta ett klistermärke på varje gång dom gått på pottan för att uppmuntra och belöna! Efter sommaren ska dom vara helt blöjfria dagtid är planen, håll tummarna!

 

Loading Likes...

1 reaktion på ”Wohoo no diaper!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *