Bajs överallt & mammiga barn

Rubriken säger allt om dagen? Bokstavligen! Vi var till stallet med mamma efter lunchen och hade supermysigt! Så skönt väder och vi hade med lite fika och satt och njöt mellan varven. Tjejerna hjälpte till att sätta hage med mig och var som vanligt så duktiga!

När vi precis hade kommit hem och parkerat skulle vi ta ut varsitt barn. Saga sitter alltid bakom mig då dom har haft samma platser sen dom kom, och jag märkte då att Saga hade bajsat igenom.. Stackars lilla gumman hade inte sagt ett pip längs vägen så det var bara packa med halva bilstolsklädsen och springa upp med Saga på armen. Det blev en skön dusch för lilla hjärtat och hon fick sen lufta sig? Under kvällen blev även Fia lika dålig i magen och även hon bajsade så det var upp på ryggen så dom fick ett bad efter kvällsmaten. Vi provocerar ägg just nu och resultatet blev extremt dåliga magar med ryggbajs så nu backar vi ett steg igen! I badet hände en olycka och hela vattnet blev brunt.. Det är första gången dom bajsar i vattnet men jag tycker så synd om dom eftersom det bara var för dom är så extremt lösa i magen? Jäkla ägg!

Sen tjejerna nattades har speciellt Fia vaknat flera gånger och velat vara med mig. Hon har ropat på lig och bara vart nöjd av att ligga så tätt intill hon bara kunnat! En riktig mammagris är hon ikväll❤ Jag tycker det är så mysigt så jag klagar inte alls! Hon fick komma in till min säng och somnade om direkt men slog upp ögonen tio minuter senare och verkade orolig och sa “mamma”, så jag frågade om hon ville ligga på mig och det ville hon, så hon la sig på min arm mot mig och så låg vi och kramades till hon somnade ordentligt❤ Älskade barn!

Nu är det sovdags för denna mamman också och jag hoppas på två tjejer som sover gott inatt. Hoppas ni haft en mysig kväll! Sov gott fina?

 

Loading Likes...

1 reaktion på ”Bajs överallt & mammiga barn

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *