Familjedagar när dom är som bäst

Vi har haft en så mysig dag idag tillsammans med familjen! Hoppas även ni haft det? Förmiddagen var lugn. Mamma var här en stund efter nattjobb innan hon åkte hem ett tag när tjejerna skulle sova middag. Efter lunch kom mamma hit igen och vi gjorde oss iordning och åkte och handlade lite. Det är galet vad fort allt tar slut i denna familjen! Frukten försvinner på några minuter tex?

Vi hade med Yoyon så ena satt där och andra blev buren och gick emellanåt. Så duktiga! Apan som finns på Maxi bjöd på banan vilket alltid är något dom ser fram emot och dom nästan springer dit? När vi var klara åkte vi hem och lämnade mat samt gick ut med hundarna innan vi skulle hämta syrran på skolan. När hon var hämtad blev det en oväntad tur till Erikslund då syrran skulle kolla balklänningar. Flickorna dansade utanför omklädningsrummet och hjälpte till att ge smakråd? Efter en svettig tur där inne blev det en minifika på IKEA.

Efter Erikslund blev det en tur till pappas motorcykelklubb där dom säljer hamburgare varje onsdag. Flickorna kollade nyfiket på motorcyklarna men tyckte det var lite läskigt när vissa brummade förbi så otroligt högt!? Det blev en varsin hamburgare och kvällen avslutades i lekparken där det även finns en bana för cykel. Don’t ask.. Brorsan cyklade där och hoppade över guppen och jag som inte är feg av mig skulle givetvis testa? Det gick inte lika fort som när han cyklar men I made it✌?Sen var det syrrans tur.. Oh boy! Hon åkte ner för backen och i den snäva kurvan kom hon för fort på och jag trodde hon skulle fortsätta rätt ut i skogen men hon la sig på backen som i slow motion?

När klockan var efter 19.20 packade vi in i bilen och åkte hemåt. Fia somnade i bilen så vi körde en längre tur hem så hon skulle somna ordentligt och Saga höll sig vaken. Fia bäddades ner utan uppvak och Saga somnade så fort vi kom hem❤ Kvällen har spenderats med lite jobb och fixande här hemma och nu är det äntligen dags för John Blund att komma även till mig. Sov gott fina ni? Videos från dagen nedan!

 

IMG_0431

 

IMG_0433

Loading Likes...

2 reaktioner på ”Familjedagar när dom är som bäst

  1. Du är bästa mamman, starkaste som finns, du borde ha pris för det du gör Lollo, har världens väluppfostrade, sötaste och lyckligaste barn❤❤❤tur vi har varann, vad gjorde jag utan min stora underbara familj❤❤❤❤❤❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *