Hur kan det göra ont?

Jag vet att ni vet och jag vet att ni säkert är trötta på att höra mig säga det, men allvarligt, jag älskar mina små trollungar så det gör ont! Och hur är det ens möjligt att älska någon så? Jag kan titta på dom i evigheter och bara le för mig själv, för dom är så fina. Så fort dom kramar, klappar eller pussar en smälter jag och blir alldeles varm, och att se dom så goa mot varann går inte att beskriva.. Gör dom något gulligt eller är duktiga går det inte att bara säga det så, utan man måste skrika ur sig det för dom är så fantastiskt söta, goa, fina, fantastiska, gulliga och underbara!

Självklart har dom sina stunder också, då man inte alls orkar höra “mammamammamammamammamamma” eller “maaaaaammmmmmmaaaaaaaa”, och heller inte “aaaaaaaaaaaah”, men det är så sällan dom är så och deras glada, fantastiska jag väger upp varenda skrikstund!

Folk säger alltid att “man ska leva livet innan man skaffar barn”, men allvarligt, man lever inte livet förrän man skaffat barn! Jag vill göra  a l l t  med dom, och jag är så oerhört stolt över allt bra dom gör! Jag är så lycklig över varje stund med dom och älskar att se dom växa upp till de fantastiska små människor dom är och kommer bli❤

 

Loading Likes...

1 reaktion på ”Hur kan det göra ont?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *