Han fyller år!

Hej fina ni! Idag fyller tjejernas morfar 42 år så vi har så klart firat honom. Förmiddagen spenderades med att underhålla barn samtidigt som jag bakade. Lätt som en plätt??? Det blev en promenad i det kalla vädret också efter lunch för att få lite frisk luft, vilket gjorde susen och Fia sov en stund i vagnen.

Syrran kom hit efter skolan och hjälpte till att packa med allt som behövdes för att åka till föräldrarna. Vi firade bara med familjen idag då pappa och brorsan skulle iväg på hockeyträning ikväll så det blev en familjefika. Tjejerna fick sockerfria kakor! Recept kommer.

Vi stannade hela kvällen och åt även kvällsmat med mamma och syrran som var dom enda hemma på kvällen. Mysigt! Efter 19 åkte vi hem och gjorde kväll. Just nu läser vi en bok med berättelser från bondgården, en tjock bok som vi redan hunnit nästan halvvägs i efter några dagar bara! Båda somnade efter några sidor och jag själv passade på att kasta mig i soffan och vila efter denna hektiska dag! Jag har även under dagen fått några viktiga samtal gjorda vilket var skönt!??

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *