Livet på landet

Hej fina ni! Igår var det fullt ös medvetslös och när Fia väl somnat somnade jag bredvid henne så inget hanns med efteråt heller.

Idag vaknade vi upp till ett mulet Västerås men klädde på oss efter frukost och åkte till stallet. Tjejerna fick varsin ridtur på Sessan och hjälpte mig sen i stallet med både mockning och fylla vatten. Vi släppte också ut ena kaninen så hon fick hoppa i hela stallet (dom bor i varsin hästbox) och flickorna gick runt och letade efter “ninganing”, kanin alltså?

När vi var klara åkte vi till mamma och syrran som var dom enda hemma. Vi tog med oss nybakt fika och fikade lite innan det blev en skön promenad med tjejerna, två av hundarna och mamma. Nu sover tjejerna i vagnen och snart är det lunchdags!?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *