Studentplanering med BGA Fotocenter

Inlägget innehåller reklam & är ett betalt samarbete med BGA Fotocenter

 

Det är en bit in på nya året och jag minns så väl denna tid när jag själv gick sista året på gymnasiet. Så mycket att fixa med innan den stora dagen och just denna tid var det inget annat än planering och nedräkning! Nu är det snart dags för årets treor att ta studenten och jag tvivlar inte en sekund på att planering är i full gång även för dom. Jag minns verkligen själv hur spänd man var på att få se sitt eget studentplakat och att få se vad för bild familjen hade valt, så galet nervöst!

Som ni vet älskar jag att planera och jag håller redan nu på att planera inför syrrans student och det viktigaste är ju just studentplakatet! Den sida jag valt att beställa ifrån är BGA Fotocenter. Dom erbjuder ett stort urval av fina modeller till studentplakaten så det finns något för alla! Det är så enkelt att lägga in en bild och prova sig fram för att hitta den där skylten som är så där personlig och fin som man vill ha den inför denna minnesvärda dag. BGA Fotocenter erbjuder inte bara ett stort urval av modeller utan erbjuder även väldigt bra priser vilket är något jag älskar!

Än har jag inte valt bild riktigt ännu, men jag har ju fortfarande lite tid på mig. Här ser ni några av de modeller jag väljer mellan;

 

Visst är dom fina?? Är det dags för er att beställa ett studentplakat till någon ni känner som tar studenten i år så rekommenderar jag verkligen att ni framkallar ert studentplakat hos BGA Fotocenter!

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *