Samma intressen

Pappa och brorsan har sina gemensamma intressen, jag, mamma och syrran har våra gemensamma intressen och det verkar som min dröm gått i uppfyllelse, att tjejerna även dom har samma intressen som oss andra tjejer i familjen? Jag kollade igenom reklamen snabbt idag och Saga hittade senaste numret av hundtidningen som hon genast började läsa. Hon satt och kollade så fint på alla hundar i tidningen och jag dog sötdöden!❤?

Våra intressen är utställningar och tävlingar bland annat vilket vi gör varje år. Det blir många tjej-roadtripper vilka alltid är såå roliga och jag tycker det är så himla roligt att tjejerna också kommer följa med! Dom älskar djur och förhoppningvis vill även dom haka på trenden med att ställa ut och tävla med oss?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *