Hon fyller år!

Idag fyller världens bästa syster, vän, moster och gudmor hela 18 år! Var tog tiden vägen?! Hon får nu köra bil (när hon tagit körkort så klart) och värst av allt – gå på krogen? Visserligen är hon inte alls sån som vill gå ut på krogen vilket jag tycker är bra, men bara grejen att hon F Å R gå om hon vill gör mig livrädd?

Vi har inte firat henne idag för som ni vet firade vi henne i söndags. Idag har hon istället vart och ätit mat med sina kompisar och avslutade kvällen med bio. Det riktiga firandet blir ju dock på fredag? Jag längtar nog snäppet mer än henne?

Första ledtråden blev denna bild:

En annan ledtråd var att hon kommer tro att det är en sak men att det i själva verket är en annan, i och med bilden!

Bli fredag nu?

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *