Resan ner fortsätter

Som ni vet kämpar jag med att få tillbaka kroppen och inte se så gravid ut? Jag tog mig an challengen att inte äta något onyttigt alls i 300 dagar, jag klarade 13? Kass or what?! Problemet är att det aldrig hade funkat helt i längden och jag blir bara “uttråkad”. Jag återgår därför till min vanliga strategi och kör med att jag äter allt men i lagom mängd och även försöker undvika socker i den mängd det går!

Sedan jag startade igen har jag gått ner tre kilo!?? Jag har inte tränat överdrivet, knappt något alls, utan bara tänkt på mängden jag stoppat i mig! Startvikten den 3/1 var 66.3kg, idag 24/1 62.7kg! Har fortfarande långt kvar, inte viktmässigt men att stärka kroppen och komma i de kläder jag vill!

Dagens lunch blev en smoothie, men egentligen äter jag det tjejerna äter. Idag var jag dock inte speciellt hundring vid lunch så detta räckte gott och väl?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *