Det är obligatoriskt

Fredag – hur många har längtat? Trots att man är mammaledig längtar man alltid efter helgen? Fredag har alltid betytt mys i vår familj. God mat som åts framför TVn till ett favoritprogrammet, Gladiatorerna eller Fångarna på Fortet. Den tiden var ju dessa program bäst! Hur som helst så kommer fredagsmyset (och lördagsmys) alltid vara obligatoriskt här hemma också!

Idag var tjejerna uppe lite längre än vanligt just av den anledningen och vi mös framför TVn med lite popcorn? Mina små stjärnor!? Jag har så svårt att förstå många gånger att jag får äran att vara mamma till dessa små prinsessor, och jag längtar så efter att få föra vidare våra traditioner och även skapa nya, egna tillsammans med mina hjärtan!❤

Hoppas ni haft en mysig kväll ni med! Nu blir det film för denna mamman vilken jag antagligen kommer somna framför? gårdagens samt dagen vlogg kommer upp imorgon!??

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *