En fixardag

Idag har det vart en riktig fixardag. Förmiddagen spenderades med mina hjärtan och bestod av lek och bus. Precis när tjejerna vaknat från middagsluren var det lunchdags och givetvis kom dom och gjorde den där stamspolningen eller vad det nu var?? Great timing!

Mamma kom förbi strax därpå och vi åkte då och hämtade släpet för att åka och hämta hö. Till stallet igen och släppa av släpet för att sedan hämta upp brorsan och åka hem till mig.

När vi kom hem var det dags för mellis. Mamma åkte med syrran till bilskolan och brorsan var kvar och busade med flickorna!? När dom andra kom tillbaka åkte jag och syrran till gymmet en timme och därefter blev det en väldigt skön dusch!

Jag hann även fixa i djurrummet och påbörja nya burprojektet vilket var skönt?? Tjejerna somnade bums när familjen hade åkt och jag fortsatte i djurrummet ett tag. Nu är det sovdags och vi hoppas på att vakna upp till synen av lite snö?❄️❤

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *