Träningen går framåt, men resten?

Ja alltså träningen går framåt och jag märker ju att jag blir mer uthållig än tidigare, jobbigt det vore annars? När jag inte är på gymmet försöker jag nu ta promenader och tränar även lite smått hemma. Det är så smidigt att kunna göra vissa övningar i pausen när man kollar på TV till exempel, finns ju inga ursäkter egentligen! Allt är ju bättre än inget!??

Däremot så märker jag inget på mig själv. Jag har gått ner ett halvt kilo. Ett halvt kilo! Det är ju ingenting? Magen ser densamma ut och kläderna sitter som vanligt. Alltså ingen framgång alls! Ja ja, jag vet att man inte ser tydlig skillnad direkt men kom igen, ge mig något! Kläderna kan väl börja sitta lite bättre nu??

Jag fortsätter kämpa och körde lite övningar nu på kvällen. Imorgon är det dags för gymmet igen och jag är så taggad! Jag har faktiskt börjat tycka gymmet är roligt vilket ju gör träningen betydligt lättare? Jag fortsätter hålla mig ifrån onyttigt och det går förvånansvärt bra! Väldigt stolt över mig själv faktiskt!?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *