Ge mig ett halleluja!

Godmorgon mina fina! Hoppas ni sovit gott! Som ni vet har det vart en kamp att natta tjejerna senaste nätterna och detta för att jag inte legat bredvid. Jättedumt att göra det till en vana när dom kan somna själva, bara för det är mysigt! Så nu har vi återgått till att dom pussas på, bäddas om och somnar med nattlampan som också spelar musik och från att ha tagit som värst 2,5 timme (dom vaknade igen och krånglade en timme efter det) så somnade dom på fem minuter igår?? Idag tog vi även sovmorgon till 8.40? Snacka om att man känner sig enormt utvilad, som en annan person!

Idag blir det en trip till Mall Of Scandinavia med familjen så efter frukosten ska vi bara göra oss iordning och packa allt som ska med så åker vi? Själv har jag aldrig vart där så det blir roligt?? Hoppas ni får en fin lördag med förhoppningsvis lite sol!?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *