Blandat,  Bloggen,  Mammarollen,  Samarbete,  Vardag

Drömmen om den stora dagen

Inlägget är i samarbete med Vanbruun & innehåller reklamlänkar

Har ni också alltid drömt om den där stora händelsen precis som jag? Dagen då ens stora kärlek går ner på knä och friar till en? Och den stora dagen då man får sätta vigselringen på varandras fingrar? Jag har drömt om det sedan jag var liten.

Jag skulle älska att (om jag nu får bestämma haha) bli friad till på nyårsafton. Tänk så vackert, just precis när raketerna lyser upp hela himlen så där underbart, och så går han ner på knä. Jag drömmer om den där enkla, stilrena men riktigt snygga förlovningsringen som syns men som ändå inte stjäl för mycket uppmärksamhet.

Den där stora dagen då jag gifter mig vill jag ha ett riktigt stort bröllop, en enorm bukett och den finaste, vitaste klänningen som finns. Jag vill ha det där bröllopet som alla drömmer om och som man ser i filmer! Jag vill gifta mig i kyrkan där hela kyrkan är dekorerad i vitt och ljusrosa. Vita och ljusrosa liljor i varenda fönster ska det vara. Jag vill gå ner för altargången i en vit, spetsklänning med diamanter på, en lång slöja som släpar nästan lika långt som klänningen. Jag drömmer om den där stora fina brudbuketten som består av stora, fina liljor, min absoluta favoritblomma.

Jag kan verkligen se mig själv gå nerför altargången med tjejerna i sina ljusrosa, fina klänningar gåendes framför mig, och titta på min blivande man som står där framme och se hur han väntar på just oss. Jag drömmer om att få säga ja och när han sätter den där stora, fina, glittrande vigselringen på mitt finger och sen kysser mig. Den där första kyssen som gifta! Jag vill ha en vigselring som passar perfekt ihop med förlovningsringen, som att dom aldrig skulle klara sig utan varandra. Diamonds is a girls best friend, right?

Trots att jag inte är i ett förhållande just nu så tycker jag det är oerhört roligt att kika på ringar. Man vet ju vad man vill ha i framtiden och alla gillar väl att drömma sig bort lite? Hos Vanbruun hittar du så enormt vackra ringar som verkligen passar allas olika smaker! Vanbruun har både förlovningsringar och vigselringar och du designar lätt just den ring du är ute efter via deras hemsida. Du kan även söka efter en viss diamant om du söker någon speciell och dom graverar givetvis det du vill ska stå i ringarna. Jag kan varmt rekommendera Vanbruun om ni går i tankarna om förlovnings- eller vigselringar! Vanbruun erbjuder hög kvalité på alla deras produkter. Jag vet var jag beställer från när det är dags för mig också! Pssst.. Från Vanbruun så klart!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *