Ut i ur och skur

Har ni sovit gott inatt? Här har vi sovit ganska bra och tog morgon strax efter halv åtta. Vi var utvilade alla tre så det gjorde inget att vi gick upp en halvtimme tidigare än vanligt!??

Efter frukosten gjorde vi oss i ordning och lekte en stund men bestämde oss sen för att ta en promenad! Snön föll som bara den och julstämningen höjdes direkt! Nu börjar julen närma sig på riktigt!??❄️

Det var så mysigt att gå ut och gå i snön och tjejerna satt och mös i nya vagnen ❤ Vi är alltid ute, oavsett väder. Jag tycker det är skönt att ta promenader oavsett om det spöregnar eller om det är snöstorm, då är det extra skönt att komma in sen. Och det finns ju faktiskt inget dåligt väder, bara dåliga kläder? Snöar det hos er?❄️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *