Julkalender – Lucka 17

Tävlingen är sponsrad & i samarbete med Icanspoon

 

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott✨ Idag är det redan tredje advent och dags för ny lucköppning! Idag hålls tävlingen i samarbete med Icanspoon och en lycklig vinnare vinner ett paket med skedar i valfri färg? Icanspoons skedar hjälper barnet med greppet och dom lär sig snabbt äta själva!

 

För att delta behöver du bara svara på frågan;

• Hur många färger finns skedarna i? (Pssst.. Du hittar kanske svaret på bilderna)

 

 

På grund av tekniska fel kom inlägget upp senare än det skulle och tävlingen avslutas därför klockan 22.00! Vinnaren presenteras inte nytt inlägg efter det! Lycka till? Glöm inte följa Icanspoon på Instagram också för att se mer✨

 

Loading Likes...

10 reaktioner på ”Julkalender – Lucka 17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *