En riktig familjedag

God kväll mina fina! Hoppas ni haft en fantastisk tredje advent. Det har vi haft! Vi har mestadels vart hemma och haft en riktig familjedag, bara jag och tjejerna. Så mysigt❤ Dagen började dock i stallet där jag fixade allt inför kvällen medan tjejerna sov. Vädret idag har vart underbart!☀️

Vi byggde koja i deras säng och hade supermysigt med deras bärbara DVD som vi satte på Musse Piggs Klubbhus på! Tjejerna älskar Musse och tyvärr fick jag inte med Fias dans men mitt hjärta smälte?

Mamma kom förbi på eftermiddagen och tog tjejerna då jag och syrran var tvungna att fixa några snabba ärenden. Men sen blev det mys med mina flickor igen innan det var läggdags? På kvällen har det vart lugnt och jag är så trött så jag skulle sovit för flera timmar sedan, men nu är det dags! Sov gott fina ni?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *