Ett tandläkarbesök

Idag var det dags för något jag skjutit på i en evighet nu, bokstavligen. Som studerande är ekonomin inte den bästa och eftersom jag studerat så länge har jag helt enkelt behövt prioritera annat trots att det här är viktigt. Dumt jag vet. Jag pratar alltså om tandläkarbesök!

Jag har alltid fått höra att jag har så fina tänder när jag vart hos tandläkaren och har aldrig haft några problem. Sist jag var där är flera år sedan och trots att jag skött tänderna och munhygienen pedantiskt genom alla år så fruktade jag verkligen dagens besök.

Nu när jag väl har råd att gå till tandläkaren så tänkte jag det värsta, att jag kommer behöva dra ut båda visdomständerna i överkäken, jag skulle ha hål i varenda tand och tandsten som skulle fixas i hela munnen, meeeen så kommer jag dit, livrädd så klart och så är allt perfekt!

Mina tänder har inte förändrats någonting alls sedan sist och ingenting behövde göras! Så som vanligt var det roligt att gå dit eftersom jag får så mycket beröm! Som ett barn haha? Så tänk på det, sköt tänderna noga! Jag har rutin på tjejerna att så fort vi ätit frukost ska vi borsta tänder och likaså på kvällen innan läggdags och dom är såå duktiga!❤ Jag hoppas verkligen dom får mina tänder?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *