Julkalender – lucka 13

Tävlingen är sponsrad & i samarbete med Delitea

Idag öppnar vi en toppenlucka som jag vet kommer uppskattas enormt! Dagens lucka innehåller ett presentkort hos Delitea till ett värde av 500 SEK!

Delitea är ett toppenföretag som erbjuder produkter med bra priser via deras hemsida och bäst av allt, hemleverans!? För att delta behöver du bara svara på frågan;

• Om tomten kommer med julklappar från Delitea, vad önskar ni er då???

Loading Likes...

15 reaktioner på ”Julkalender – lucka 13

  1. Grötklämmisar & blöjor till våra twins +2,5åring så vi kan göra nått annat roligt och mysigt till julen istället för att lägga alla pengar på mat?

  2. Jag har nyligen börjat att äta lite mer vegetarisk/vegansk mat. Därför skulle presentkortet gå till nyttigare mat som frö, nötter, och torkade frukt för att kunna starta det kommande året på ett hälsosamt sätt.

  3. Hemleveransen av varor är det vi önskar oss från delitea, som tvilling förälder och få ihop jobb och sen sitta fast i Stockholms köerna 1-2 timmar så är det perfekt att kunna beställa allt man behöver på bussen och få leverans dagen efter. ?

  4. Jag önskar att tomten kommer med lakrids till min älskade make, blöjor till twinsen(tycker inte att jag handlar annat!) och en flaska alkoholfritt bubbel till mamman att fira med till nyår!

  5. Jag har alltid beställt massor med barnmat och klämmisar med hemleverans. Men denna gången får det gärna smyga in lite gott te från Pukka till denna slitna morsan !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *